Tiszator Böllérfesztivál!

N Y E R E M É N Y J Á T É K ! ! !

2 fő részére szóló tiszteletjegy a 2011. március 11-13. között Abádszalókon rendezendő V. Tiszator és Böllérfesztiválra, valamint 2 éjszakára és 2 főre szóló szállás a Füzes Panzióban.

Az V. Tiszator és Böllérfesztiválon az idén is megkóstolhatják a látogatók a helyben készített disznótoros finomságokat.

A fesztivált 2011. március 11-13. között Abádszalókon rendezik meg, melyre a játék nyertesét másodmagával vendégül látja a fesztivál szervezője, Abádszalók Önkormányzata.

A 2 fős tiszteletjegy mellé a Füzes Panzió felajánlásából a nyertes 2 éjszakát tölthet partnerével Abádszalókon a rendezvény ideje alatt.

A Tiszator Böllérfesztivál sajátossága, hogy a 25-30 portán egy időben elkezdett disznótorok finomságait nem elsősorban a csapatokkal érkező baráti társaság, hanem a nagyközönség fogyasztja el jó étvággyal.

 

Játszani akarok!

 

Belépő és kóstoló

A böllérfesztiválon az idén is megkóstolhatják a látogatók a helyben készített disznótoros finomságokat. Böllérfalva minden portáján készítenek a versengő csapatok sült hagymás vért, hurkát, kolbászt, toros káposztát, tepertőt, s ki tudja még, hogy mi mindent. A nagyközönség pedig a megvásárolt kóstolójegy segítségével addig ízlelheti a kóstolót, amíg tart. Az esetek többségében jóféle kisüstivel, forralt borral is kínálják a látogatókat a vendéglátók. A kóstoló természetesen nem egy egész adag ételt jelet, hiszen akkor a vendégeknek nem lenne módja megízlelni a sokféle kínálatot. De nem is csupán egy falat étel, hiszen a Tiszator nem kimondottan a diétázók rendezvénye.

Belépőjegy a fesztiválra: 350 Ft

150 cm alatt: 250 Ft

Kóstolójegy: 150 Ft

 

A rendezvény programjairól bővebb tájékoztatást a www.tiszator.eu oldalon találhatnak.

Illetve az alábbi telefonszámokon kérhetnek:

Általános információk: Szekrényes István 0620/950-6266

Csapatoknak és kereskedőknek: Balázs Éva 0620/999-8891 vagy Abádi Szabó Imre 0620/999-8892

Elektronikus levélcím: info@tiszator.eu

 

A következő listában azon szállásadók névsorát találják, akik a tor alatt is szeretettel várják az idelátogatókat.

Szállásadók névsora

(Frissítve 2011. február 03.)

A bejegyzés trackback címe:

https://abadszalok.blog.hu/api/trackback/id/tr412635792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása